Vacature Schuldhulpverlener/Insolventieadviseur 32-40 uur (Rotterdam)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een pragmatische schuldhulpverlener met aantoonbare ervaring binnen de schulddienstverlening en goede juridische kennis voor onze afdeling insolventie op ons kantoor in Rotterdam. Niet alleen heb je gedegen kennis van het vennootschaps-, verbintenissen- en faillissementsrecht, maar ook voel jij je aangetrokken tot het oplossen van ingewikkelde (schuld)dossiers.

Je helpt ondernemers die op jouw kennis en ervaring kunnen rekenen om hun (problematische) schuldpositie te regelen. Je voert intakegesprekken en stelt een plan van aanpak op. Je helpt de cliënt bij de uitvoering van dit plan door begeleiding en voorlichting te bieden (bijv. ten aanzien van stabilisatie van inkomsten en uitgaven). Je inventariseert schulden en realiseert betalingsregelingen. Bij de uitvoering van de werkzaamheden word je ondersteund door een team van juridisch- en administratief medewerkers. Sturing geven behoort dus eveneens tot jouw taken.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding (SJD, Rechten, MER) of vergelijkbare aantoonbare werkervaring;
  • Kennis van het minnelijk traject (voor particulieren en/of ondernemers);
  • Het is een pré wanneer je werkervaring hebt in een vergelijkbare functie of ervaring als schuldhulpverlener voor particulieren;
  • Kennis van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving (sociaal recht, fiscaal recht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, beslag- en executierecht, Wsnp, Bbz, NVVK en Vtlb);
  • In bezit van WFT Basis of bereid deze op korte termijn te halen;
  • Affiniteit met ondernemerschap.

Aanbod

Zuidweg & Partners biedt een marktconform salaris, 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, en 8,33% vakantietoeslag. Daar bovenop besteden we aandacht aan zowel loopbaanontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling. Alsook bieden wij de mogelijkheid tot flexibele werktijden, digitaal (thuis) werken en goede opleidingsmogelijkheden, zodat jij altijd op de hoogte bent van de actualiteiten in de schuldhulpverlening. Je komt te werken in een professioneel team van gedreven collega’s die graag voor elkaar klaar staan.

Bedrijfsprofiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten