Juridisch Medewerker (Drachten)

Functieomschrijving

Voor ons kantoor te Drachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega!

Als juridisch medewerker ben je onderdeel van ons team Insolventie en werk je samen met een adviseur aan een caseload. Jij bent een vraagbaak voor cliënten, schuldeisers en overige partijen en kan jezelf zien als dé contactpersoon binnen de dossiers. Wij zijn op zoek naar iemand die weet hoe cliënten gemotiveerd moeten worden en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden.

De algemene werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het zowel telefonisch als schriftelijk onderhouden van contacten op dossierniveau, met cliënten, externe partijen en schuldeisers;
  • Het tot stand (helpen) brengen van saneringsregelingen, bewaken van termijnen en doorlooptijd, gegevensverwerking en het ondersteunen van de insolventieadviseurs bij de uitvoering van onze dossiers;
  • Het uitzoeken van (juridische) zaken verband houdend met de schulden van de ondernemer;
  • Cliënten en schuldeisers overtuigen en motiveren tot medewerking.

Tot slot wordt het gewaardeerd als je op eigen initiatief met ons meedenkt en verbetervoorstellen aandraagt.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

Functie-eisen

Studerend of een afgeronde HBO/WO opleiding Recht/Juridisch Financiële Dienstverlening;

  • Werkervaring: het is een pre wanneer er sprake is van ervaring met schuldhulpverlening (aan ondernemers) of op het gebied van financiële dienstverlening;
  • Kennis van Excel, Word en Outlook.

Tot slot staat accuratesse hoog in je vaandel. Je bent vlot van begrip, kritisch op je eigen werk en je kunt goed zelfstandig werken.

Aanbod

Zuidweg & Partners biedt een marktconform salaris, 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, en 8,33% vakantietoeslag. Daar bovenop besteden we aandacht aan zowel loopbaanontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling. Alsook bieden wij de mogelijkheid tot flexibele werktijden, digitaal (thuis) werken en goede opleidingsmogelijkheden, zodat jij altijd op de hoogte bent van de actualiteiten in de schuldhulpverlening. Je komt te werken in een professioneel team van gedreven collega’s die graag voor elkaar klaar staan.

Bedrijfsprofiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten