Administratief juridisch medewerker MBO+  (32 uur, Drachten)

Functieomschrijving

Voor ons kantoor te Drachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega!

Als juridisch medewerker ben je onderdeel van ons team Spaarsanering en ben je medeverantwoordelijk voor het controleren van de lopende en toekomstige spaarsaneringen van cliënten. Wij zijn op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden en die graag analytisch en controlerend te werk gaat.

De algemene werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het zowel telefonisch als schriftelijk onderhouden van contacten op dossierniveau met cliënten, schuldeisers en andere externe partijen;
  • Het verwerken van gegevens;
  • Het opstellen van het zogenoemde Vrij te laten bedrag (Vtlb);
  • Het uitzoeken van (juridische) zaken verband houdend met de schulden van de ondernemer;

Het wordt gewaardeerd als je op eigen initiatief met ons meedenkt en verbetervoorstellen aandraagt.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur een administratief juridische opleiding;
  • Werkervaring: het is een pre wanneer er sprake is van ervaring met schuldhulpverlening of op het gebied van financiële dienstverlening;
  • Kennis van Excel, Word en Outlook.

Accuratesse staat hoog in je vaandel. Je bent vlot van begrip, kritisch op je eigen werk en je kunt goed zelfstandig werken.

Bedrijfsprofiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn wij zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s vinden wij heel belangrijk.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten