Stage juridisch administratief medewerker – Drachten (24-40 uur)

Voor ons kantoor te Drachten zijn wij per januari 2018 op zoek naar een enthousiaste nieuwe stagiair(e)!

Als stagiair(e) juridisch administratief medewerker ben je onderdeel van ons team Insolventie en werk je samen met een adviseur op onze afdeling Spaarsanering. Wat doen wij daar precies? Als je schulden hebt die je als ondernemer niet meer kunt betalen, dan helpen wij je graag. Bij Zuidweg & Partners kun je een zogenaamd minnelijke schuldregelingstraject doorlopen. Dit is een traject zonder tussenkomst van een rechter. Vanuit de mogelijkheden van de toekomst treffen wij een regeling met de schuldeisers voor het duurzaam oplossen van de schulden van onze cliënt. Waar mogelijk met behoud van zijn/haar bedrijf.

Tot de werkzaamheden behoren:

  • Het zowel telefonisch als schriftelijk onderhouden van contacten op dossierniveau, met cliënten, externe partijen en schuldeisers;
  • Het bewaken van termijnen en doorlooptijd;
  • Het uitzoeken van (juridische) zaken verband houdend met de schulden van de ondernemer;
  • Cliënten en schuldeisers overtuigen en motiveren tot medewerking.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

Functie-eisen:

  • Studerend MBO, bijvoorbeeld juridisch-administratief dienstverlener;
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht.

Daarnaast staat accuratesse hoog in je vaandel, ben je vlot van begrip en kritisch op je eigen werk.

Bedrijfsprofiel:

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s hebben wij hoog in het vaandel.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten