Vacature juridisch medewerker Drachten (32-40 uur)

Functieomschrijving:

Voor ons kantoor te Drachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega!

Als juridisch medewerker ben je onderdeel van ons team Insolventie. Jij bent een vraagbaak voor cliënten, schuldeisers en overige partijen en kan jezelf zien als dé contactpersoon binnen de dossiers. Wij zijn op zoek naar iemand die weet hoe cliënten gemotiveerd moeten worden en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden.

Tot de werkzaamheden behoren:

  • Het zowel telefonisch als schriftelijk onderhouden van contacten op dossierniveau, met cliënten, externe partijen en schuldeisers;
  • Het tot stand (helpen) brengen van saneringsregelingen, bewaken van termijnen en doorlooptijd, gegevensverwerking en het ondersteunen van de insolventieadviseurs bij de uitvoering van onze dossiers;
  • Het uitzoeken van juridische en financiële zaken verband houdend met de schulden van de ondernemer;
  • Cliënten en schuldeisers overtuigen en motiveren tot medewerking.

Tot slot wordt het gewaardeerd als je op eigen initiatief met ons meedenkt en verbetervoorstellen aandraagt.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

– Reageren kan tot 18 december. Een eerste gespreksronde zal plaatsvinden op woensdag 20 december – 

Functie-eisen:

  • Studerend of een afgeronde relevante HBO opleiding: bijv. Recht/Sociaal Juridische Dienstverlening;
  • Werkervaring: het is een pre wanneer er sprake is van ervaring met schuldhulpverlening (aan ondernemers) of op het gebied van financiële dienstverlening;
  • Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht;
  • Kennis van Excel, Word en Outlook.

Tot slot staat accuratesse hoog in je vaandel. Je bent vlot van begrip, kritisch op je eigen werk en je kunt goed zelfstandig werken.

Bedrijfsprofiel:

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s hebben wij hoog in het vaandel.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten