Vacature: Insolventieadviseur Hilversum (32 uur)

Voor ons kantoor te Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega!

Functieomschrijving

Zuidweg groeit en wij zijn daarom op zoek naar een pragmatische schulddienstverlener met goede juridische kennis voor onze afdeling insolventie op ons hoofdkantoor in Hilversum. Niet alleen heb je gedegen kennis van het vennootschaps-, verbintenissen- en faillissementsrecht, maar ook voel jij je aangetrokken tot het oplossen van ingewikkelde (schuld) dossiers.

Als insolventieadviseur ben je onderdeel van ons team insolventie. Dit team bestaat bedrijfsbreed uit ongeveer 40 vakmensen waaronder per vestiging één teamleider.

Geen ellenlange dagen studeren op één dossier, maar een veelvoud aan ondernemers die op jouw kennis en kunde bouwen om hun (problematische) schuldpositie te regelen. Je volgt daarin niet alleen de ‘gebaande paden’, maar je weet op creatieve wijze oplossingen voor jouw klanten aan te dragen. Bij de uitvoering van de werkzaamheden word je ondersteund door een team van juridisch- en administratief medewerkers. Sturing geven behoort dus eveneens tot jouw taken.

Als deze functie je aanspreekt en als je meent dat jij uit het juiste hout gesneden bent, dan zien wij graag je motivatie tegemoet.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding (SJD, Rechten, MER) of vergelijkbare aantoonbare werkervaring;
  • Het is een pre wanneer je werkervaring hebt in een vergelijkbare functie of, bijvoorbeeld, ervaring hebt als Wsnp-bewindvoerder / bijzonder beheer binnen het bankwezen of iets vergelijkbaars;
  • Kennis van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving (sociaal recht, fiscaal recht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, beslag- en executierecht, Wsnp, Bbz, NVVK en Vtlb);
  • In bezit van WFT Basis of bereid deze op korte termijn te halen;
  • Beschikt over een commerciële instelling.

Bedrijfsprofiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s hebben wij hoog in het vaandel.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten