Stage: Medewerker HR Hilversum (24-40 uur)

Voor onze vestiging te Hilversum zijn wij op zoek naar een stagiair/e medewerker HR voor 24-40 uur per week, bij voorkeur beschikbaar vanaf september 2017 voor een periode van minimaal zes maanden. Eerder is bespreekbaar.

Functieomschrijving

Als stagiair(e) vorm je de rechterhand van onze HR adviseur. Je draait volledig mee in alle werkprocessen. Van de dagelijkse ad hoc werkzaamheden tot aan het meedenken op strategisch niveau. Elke week is anders; je voert sollicitatiegesprekken, schuift aan bij diverse personeelsgesprekken, draagt zorg voor de (volledigheid) van de personeelsdossiers en je bent een aanspreekpunt voor allerhande HR-vraagstukken.

Functie-eisen

  • Studerend of een afgeronde HBO-opleiding Personeel & Arbeid / Human Resource Management;
  • Computervaardig;
  • Je bent accuraat, beschikt over een flexibele instelling en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij servicegerichtheid centraal staat.

Tot slot ben je collegiaal, stressbestendig en opgeruimd van karakter.

Bedrijfsprofiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s hebben wij hoog in het vaandel.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten