Stage: Juridisch medewerker Hilversum (24-40 uur)

Functieomschrijving

Voor ons kantoor te Hilversum zijn wij per direct en per september 2017 op zoek naar een enthousiaste nieuwe stagiair/e!

Als stagiair/e juridisch medewerker ben je onderdeel van ons team Insolventie en werk je samen met een adviseur aan een caseload. Jij bent een vraagbaak voor cliënten, schuldeisers en overige partijen en kan jezelf zien als een van de contactpersonen binnen de dossiers. Wij zijn op zoek naar iemand die weet hoe cliënten gemotiveerd moeten worden en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden.

De algemene werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  •  Het zowel telefonisch als schriftelijk onderhouden van contacten op dossierniveau, met cliënten, externe partijen en  schuldeisers;
  •  Het tot stand (helpen) brengen van saneringsregelingen, bewaken van termijnen en doorlooptijd, gegevensverwerking en het  ondersteunen van de insolventieadviseurs bij de uitvoering van onze dossiers;
  •  Het uitzoeken van (juridische) zaken verband houdend met de schulden van de ondernemer;
  •  Cliënten en schuldeisers overtuigen en motiveren tot medewerking.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

Vaardigheidseisen

  •  Studerend HBO/WO, bijvoorbeeld HBO/WO Rechten, HBO-SJD of HBO-MER;
  •  Accuratesse staat hoog in je vaandel.

Tot slot ben je collegiaal, stressbestendig en opgeruimd van karakter.

Bedrijfsprofiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s hebben wij hoog in het vaandel.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij je sollicitatie graag digitaal op het e-mailadres solliciteren@zuidweg-partners.nl.

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten