Stage juridisch medewerker Drachten (32-40 uur)

Voor ons kantoor te Drachten zijn wij per februari/maart 2020 op zoek naar een enthousiaste nieuwe stagiair(e) voor een periode van minimaal 9 maanden.

Als stagiair(e) juridisch medewerker ben je onderdeel van ons team Insolventie en werk je samen met een adviseur aan een caseload. Jij bent een vraagbaak voor cliënten, schuldeisers en overige partijen en kan jezelf zien als één van de contactpersonen binnen de dossiers. Wij zijn op zoek naar iemand die weet hoe cliënten gemotiveerd moeten worden en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden.

De algemene werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het zowel telefonisch als schriftelijk onderhouden van contacten op dossierniveau, met cliënten, externe partijen en schuldeisers;
  • Het tot stand (helpen) brengen van saneringsregelingen, bewaken van termijnen en doorlooptijd, gegevensverwerking en het ondersteunen van de insolventieadviseurs bij de uitvoering van onze dossiers;
  • Het uitzoeken van (juridische) zaken verband houdend met de schulden van de ondernemer;
  • Cliënten en schuldeisers overtuigen en motiveren tot medewerking.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

Vaardigheidseisen

  • Studerend HBO/WO, bijvoorbeeld HBO/WO Rechten, HBO-SJD of HBO-MER;
  • Accuratesse staat hoog in je vaandel, je bent vlot van begrip en kritisch op je eigen werk.

Tot slot ben je collegiaal, stressbestendig en opgeruimd van karakter.

Bedrijfsprofiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s hebben wij hoog in het vaandel.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners, Schuldhulpverlening, Schuldhulp, Schuldsanering, Bedrijfsherstel, logo, Hilversum, Drachten